Brochure aanvragen

App

App

 • Beschikbaar voor iedere klant
 • Helemaal gratis!
 • Handige opties voor uw contactpersonen

Beschikbaarheid:

 • Pakket A – Volledig gebruik!
 • Pakket B – Gebruik onder voorbehoud

Werking:

 • U ontvangt een unieke tracker code bij uw bestelling op het doosje
 • Download de APP genaamd Belgische Senioren Alarmering in de Google Playstore of Apple Appstore. 
 • Maak een account in aan de APP en vul vervolgens de unieke code in
 • U zult nu gebruik kunnen maken van de toepassingen!

Met de gratis APP van de Belgische Senioren Alarmering kunnen uw naasten eenvoudig meer inzicht krijgen in de werking van het alarmsysteem. De APP is vooral bedoeld in combinatie met Pakket A (eigen contactpersonen). Kiest u voor pakket B raden wij aan de onderstaande tekst goed door te nemen. 

Functies

Onze APP zit vol met handige functies, vooral bedoeld voor de naasten/contactpersonen van de alarm-gebruiker. Na het aanmaken van een account en het invoeren van de trackercode kan het alarmsysteem worden gevolgd vanuit de APP. Ook kunnen er meldingen worden ontvangen in geval van nood, of als de batterij van het alarmsysteem bijna leeg is. 

Branding

Voor bedrijven of instanties kunnen wij de APP branden met uw eigen logo’s. Zo voelen gebruikers zich direct thuis in de APP. Voor de opties hierin kunt u contact opnemen met onze support.  

Pakket B en C

Is er gekozen voor Pakket B, dan raden wij aan deze tekst even goed door te nemen voordat u de app in gebruik neemt. In geval van nood wordt er bij keuze voor één van deze pakketten direct contact gemaakt met de meldkamer. Afhankelijk van de situatie zullen zij direct doorschakelen naar de contactpersonen, of in geval van spoed eventueel de calamiteitendiensten. Uit ervaring blijkt dat veel APP-gebruikers bij een melding ook contact opnemen met de gebruiker van het alarmsysteem. Dit betekent dat zowel de alarm-gebruiker als de APP-gebruiker niet bereikbaar zijn voor de Alarmmeldkamer.  

De Alarmmeldkamer is gespecialiseerd in snelle en secure opvolging in geval van nood. Inmengingen van derden, hoe begrijpelijk ook als het gaat om bijvoorbeeld uw vader of moeder, heeft een negatief effect op de hulpverlening van de meldkamer. Daarom adviseren wij om in het geval van Pakket B de APP niet in gebruik te nemen en te vertrouwen op de deskundigheid van de meldkamer. 

Wel laten we de keuze hierbij aan u. De APP werkt gewoon in zijn volledigheid, mocht u het willen gebruiken om de tracker te volgen of meldingen te ontvangen in geval van nood.  

  Scroll naar boven