Brochure aanvragen

Zakelijk

Bedrijven, organisaties of overheidsinstellingen

Wij zijn gespecialiseerd in mobiele alarmering en leveren zowel voor de particuliere- als zakelijke markt. Onze hardware- en software producten zijn uitermate geschikt om mensen op een afstand goed te beveiligen. In geval van nood kan met onze technologie direct de hulpdiensten worden ingeschakeld of de alarmeringen kunnen naar de dierbaren worden gericht.

Onze software kan eenvoudig worden geinstalleerd en gebruikt worden op mobiele smartphones. Daarnaast kan er eventueel nog een persoonlijk alarmsysteem aan worden gekoppeld.

Onze software is ook eenvoudig te koppelen/implementeren aan andere software van derde partijen. Het is modulair opgebouwd en alle informatie is makkelijk uit te lezen en kan door eigen software worden gebruikt.

Wij gaan uit van een specialisme op het gebied van mobiele alarmering en zouden deze dan ook graag met u willen delen.

Veiligheidsdiensten

Wanneer er werk wordt verricht waarbij mogelijk gevaar komt kijken kan ons Altijd Veilig app en Persoonlijk alarmsysteem goed van dienst zijn. Door een druk op de knop is er contact met de alarmcentrale die meteen inzicht heeft in de locatie, waarbij een spreekluister verbinding tot stand wordt gebracht.

Bedrijven

Een bedrijf waarbij medewerkers naar klussen, klanten of andere werkzaamheden moeten, dan is het goed om te weten hoeveel tijd eraan wordt besteed. Door het gebruik van onze software is het mogelijk alle informatie met betrekking tot locatie, tijdstip, plaats, aankomsttijd en vertrektijd in te zien in het Controle panel dat door u wordt beheerd. Dit kan zorgen voor een betere kosten efficiƫntie voor het bedrijf. Dit voorkomt bijvoorbeeld de discussie die gevoerd wordt tussen de klant en de werknemer over de tijd die er aan is besteed.

Organisaties

Naast het volgen- en beveiligen is onze software een uitstekend communicatie platform dat breed wordt ingezet onder verschillende grote bedrijven. Waarbij het mogelijk is nieuws op een tijdslijn te delen aan specifieke mensen of groepen. Een Chat te beginnen onder specifieke mensen of groepen. Interactieve banners plaatsen en data opslaan en opvragen.
Wilt u een presentatie om te kijken naar de mogelijkheden, dan horen wij dat graag!

Mobiele Alarmering

Particulieren

Zorg/ Veilig /Vertrouwd

Meldkamer

Alarmmeldkamer/ 24/7 /Opvolging

Zakelijk

Bedrijven/ Organisaties /Overheid

Scroll naar boven