Brochure aanvragen

Een alarmketting voor ouderen

De Nederlandse Senioren Alarmering biedt verschillende opties qua persoonsalarmering. Wij leveren onder andere een alarmketting voor ouderen, horloge of een alarmsysteem met een handige polsband.

Een alarmketting voor iedereen

Ons persoonlijk alarmsysteem is gemaakt voor iedereen. Ouderen en senioren uiteraard, maar ook worden onze systemen toegepast voor  beveiliging, kinderen of andere uitzonderlijke situaties. De meest populaire optie is onze ouderen alarmketting. Deze kan gedragen worden om de nek en heeft handige toepassingen als een valsensor, GPS tracker en eigen simkaart. De alarmketting hoeft niet per se gedragen te worden om de hals. Het koordje is verwijderbaar en het alarmsysteem kan ook prima in de zak.

Noodzaak van een ouderen alarmketting

Nederland vergrijst rap en het is uiterste noodzaak dat we samen werken aan manieren om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Nederlandse Senioren Alarmering werkt hard aan hulpmiddelen om dit mogelijk te maken. Wij bieden producten die ouderen en hun mantelzorgers kunnen helpen om een situatie zo goed mogelijk werkbaar te maken.

Altijd werkzaam, zonder vaste aansluiting

De alarmketting van Nederlandse Senioren Alarmering werkt altijd en overal. Hij komt standaard geleverd met een geactiveerde simkaart en is binnen en buiten werkzaam, zonder vaste aansluiting. De ketting werkt uiteraard in Nederland, maar zelfs op vakantie kan hij mee. Hij werkt wereldwijd. Daarnaast kan iedereen lid van de Nederlandse Senioren Alarmering gratis gebruik maken van de app. Hierin kan de alarmketting worden gevolgd en kunnen belanghebbende ook melding ontvangen in geval van nood.

Nederlandse Senioren Alarmering

Wij van de Nederlandse Senioren Alarmering zijn al lange tijd gespecialiseerd in alarmering voor senioren en ouderen. Onze alarmketting is slechts één van de opties die wij bieden. Voor meer informatie over onze opties verwijzen wij u graag door naar de bestelpagina. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wij helpen u graag! Op de contactpagina vind u verschillende opties om ons te bereiken. Samen zorgen wij met u voor een veilige situatie voor ouderen met een alarmketting.

Scroll naar boven